Administration vindmølle Eurowind finansiering repowering
Administration vindmølle Eurowind finansiering repowering

Velkommen til Eurowind Energy

Eurowind Energy A/S er en dansk virksomhed, der gennem årene har udviklet sig til at være en ledende udvikler og operatør af solcelle- og vindmølleprojekter. Den 10. januar 2019 fusionerede Eurowind Energy A/S med Eniig Renewables A/S (Norlys). Eurowind Energy A/S ejes nu 50 % af EWE Holding ApS og 50 % af Norlys Holding A/S.

Vi foretager investeringer i vedvarende energiprojekter med Danmark, Tyskland, Polen, Sverige, Rumænien, Bulgarien, Storbritannien og Sydeuropa som de primære markeder.

Hovedkontoret er placeret i Hobro med afdelinger i flere europæiske lande, der sikrer en tæt kontakt til det europæiske marked og energibranchens udvikling.

Vi udvikler projekter i samarbejde med lokale kompetencer, og vi udvikler kun projekter, som vi selv ønsker at investere i. Dette er vores kunders sikkerhed for solide investeringer.

Velkommen til en verden med grøn energi!

Læs mere om os her

Newsroom

Rørført transport af brint for under 2 kr./kg

Hvad vil det koste at transportere brint i fremtidens energisystem? Og er det teknisk muligt at forbinde producenter og forbrugere med rørført brintinfrastruktur og -lager? Det er blandt spørgsmålene, som en ny analyse fra ClusterNortH2 søger at besvare. De første projektresultater peger på, at det teknisk er muligt og vil koste 1,3-2 kr. at transportere et kg brint i en 170 km sammenhængende brintinfrastruktur i det midt- og nordjyske.

Eurowind Energy finances first wind portfolio in Italy

The portfolio consists of six wind turbines totaling 6MW and construction finished in the spring of 2021. The wind turbines are located in Sicily.

Eurowind Energy overtager udviklingsportefølje fra Vattenfall

Eurowind Energy har indgået en aftale med Vattenfall om at overtage fire landbaserede vindmølleprojekter, som er under udvikling. De fire projekter er: Nørrekær Enge II ved Løgstør, Nørre Økse Sø ved Brovst, Hjelm Hede ved Holstebro and Rejsby Hede ved Tønder. De fire projekter har samlet set en kapacitet på ca. 325 MW fordelt på i alt 74 vindmøller.

Flere nyheder

VIND OG SOL I DRIFT MW

Produktion MWh

-

Sparet tons CO2

-

Husstande forsynet

-

Dagsværdier pr.